Leren tekenen

Wil je graag een kikker, een olifant of iets anders leren tekenen? Zoek in de uitgebreide collectie van tekenlesjes naar de figuren die jij graag beter leert tekenen. Bekijk het filmpje en je kan onmiddellijk beginnen oefenen. Bekijk hier de collectie van leerrijke filmpjes. Op deze pagina kan je de volledige collectie van tekenlessen vinden. Zoek een figuurtje dat jij beter wil leren tekenen en je kan dankzij de duidelijke instructies onmiddellijk beginnen oefenen.

Deze website is nog in volle ontwikkeling dus voorlopig is het aantal filmpjes nog beperkt. We zijn volop bezig met de opname en montage van nieuwe tekenlessen. Waar de figuurtjes in het huidige aanbod nog vrij eenvoudig zijn en gericht op jongere kinderen, zullen we ook lessen toevoegen voor de kinderen die al wat ervaring hebben en de lessen onderverdelen in verschillende moeilijkheidsgraden.

Welke lessen er in de toekomst nog aan toegevoegd zullen worden, ligt ook grotendeels in jouw handen. Wat wil je graag leren tekenen? Welke tekening wil maar niet lukken? Of is er een bepaald thema (zoals bvb materiaalkeuze, tektsballonnen,… ) waar je graag meer over wil weten? Bezorg ons al jouw opmerkingen en aanvragen en we maken er een tekenles over.